× خانه شازده کیک کیک تولد شازده شیرینی خانگی شازده ژله خانگی شازده کیک شکلاتی شازده زولبیا و بامیه شازده کیک کلوچه فومن شازده اسکالپچر شازده
مدیر شعبه غازیان زهره پیرقاسمی
مدیر شعبه پاسداران شراره پیرقاسمی
سوالات متداول مشتریان تضمین کیفیت شازده کیک اینستاگرام پشتیبانی و بازرسی
☰ open instagram
شازده کیک بندرانزلی
  • 15 ارسال
  • 3810 دنبال کننده
  • 3 دنبال شده
شازده کیک
کیک خانگی خواهران قاسمی - بندرانزلی و غازیان هستیم
شازده یعنی شراره و زهره
خواهرانی که دست سازه های خوشمزه شون رو با عشق و هنر در آمیختن تا خاطره ساز لحظات ناب شما دوستان جان باشن
مشاوره و سفارش :7907-186-0911
کیک تولد شازده کیک
شیرینی خانگی شازده کیک
ژله خانگی شازده کیک
تماس با شازده کیک
کیک شکلاتی شازده کیک
زولبیا و بامیه شازده کیک
کیک با تکنیک اسکالپچر | شازده کیک بندرانزلی
سلام چای زنجبیل، خداحافظ سرماخوردگی

سلام چای زنجبیل، خداحافظ سرماخوردگی

نیمه دوم سال با یک عطسه، شروع می‌شود. سرماخوردگی یا برادر پیشرفته آن یعنی آنفولانزا همراه با سرما وارد زندگی ما می‌شود و تا آخر فصل سرد رهایمان نمی‌کند. استراحت و نوشیدن مایعات توصیه همیشگی برای درمان سرماخوردگی است. اما اینجا یک توصیه خانگی مفید برای درمان سرماخوردگی داریم که شما را از شر عوارض این بیماری دور نگه می‌دارد.
برای تهیه این چای، همین حالا می‌توانید دست به کار شوید!
هرجا که اولین علائم سرماخوردگی را حس کردید، بساط این نوش‌دارو را علم کنید. این کار از بروز سرماخوردگی پیشگیری می‌کند. این چای نه تنها آرامتان می کند بلکه سیستم ایمنی بدنتان را نیز تحریک کرده و شما را گرم می کند.
سه ماده سری برای درست کردن چای سرماخوردگی، زنجبیل، آب‌لیمو و عسل است.
حتما می‌دانید که لیمو سرشار از ویتامین C است. به علاوه لیمو پر از فیتوکمیکال‌ها هم هست. این ها ترکیبات گیاهی هستند که سیستم ایمنی بدن را تقویت می‌کنند. زنجبیل و عسل هم پر از موادی هستند که سیستم ایمنی را تقویت می‌کنند.

طرز تهیه چای زنجبیل و لیمو

کتری را از آب پر کنید و بگذارید بجوشد. تا آب بجوشد، یک تکه ۲-۳ سانتی از ریشه زنجبیل را رنده کنید و یا از پودر زنجبیل استفاده کنید
یک قمقمه آماده کنید. می توانید از لیوان مخصوص دم نوش یا قوری استفاده کنید.
زنجبیل را در قمقمه بریزید.
حدود ۴ قاشق غذاخوری آب لیمو در قمقمه بریزید.
سه قاشق غذاخوری عسل هم استفاده کنید، در واقع با عسل چای را مزه‌دار می کنیم و اندازه آن به خودتان بستگی دارد.
وقتی آب جوشید، داخل قمقمه بریزیدش.
در قمقمه را ببندید و اجازه دهید ۲۰ دقیقه در همین حالت بماند.
محلول را داخل فنجان بریزید و لذت ببرید!

جایگزین‌ها :

اگر قمقمه ندارید می‌توانید زنجبیل را داخل یک ماهیتابه به مدت ۱۵-۲۰ دقیقه بجوشانید، وقتی زنجبیل جوشید عسل و آبلیمو را به آن اضافه کنید و داخل فنجان بریزید.
می توانید مقدار مواد اولیه را هم تغییر دهید. انقدر تغییرشان دهید تا به مزه ای که دوست دارید برسید. مزه این چای عالیست!

سایر چیزهایی که می‌توانید به چایتان اضافه کنید:

چند حبه سیر خرد شده
چای سبز
یک تکه چوب دارچین

مدیریت شازده کیک بندرانزلی