× خانه شازده کیک کیک تولد شازده شیرینی خانگی شازده ژله خانگی شازده کیک شکلاتی شازده زولبیا و بامیه شازده کیک کلوچه فومن شازده اسکالپچر شازده
مدیر شعبه غازیان زهره پیرقاسمی
مدیر شعبه پاسداران شراره پیرقاسمی
سوالات متداول مشتریان تضمین کیفیت شازده کیک اینستاگرام پشتیبانی و بازرسی
☰ open instagram
شازده کیک بندرانزلی
  • 15 ارسال
  • 3810 دنبال کننده
  • 3 دنبال شده
شازده کیک
کیک خانگی خواهران قاسمی - بندرانزلی و غازیان هستیم
شازده یعنی شراره و زهره
خواهرانی که دست سازه های خوشمزه شون رو با عشق و هنر در آمیختن تا خاطره ساز لحظات ناب شما دوستان جان باشن
مشاوره و سفارش :7907-186-0911
کیک تولد شازده کیک
شیرینی خانگی شازده کیک
ژله خانگی شازده کیک
تماس با شازده کیک
کیک شکلاتی شازده کیک
زولبیا و بامیه شازده کیک
کیک با تکنیک اسکالپچر | شازده کیک بندرانزلی
خمیر فوندانت شازده کیک بندرانزلی

خمیر فوندانت انقلابی در صنعت کیک و شیرینی

این روزها اسم خمیر فوندانت فراوان به گوش می‌رسد. کیک‌های زیبا و جذابی که با طرح‌های بسیار طبیعی در اغلب قنادی‌ها پیدا می‌شوند، با استفاده از خمیر فوندانت تهیه شده‌اند.
خمیر فوندانت یک خمیر ضخیم، نرم و شیرین است که از شکر ساخته می‌شود. این خمیر را معمولا با استفاده از رنگ خوراکی، به رنگ‌های متفاوتی در می‌آورند و روی کیک‌های اسفنجی ساده را با آن می‌پوشانند. خمیر فوندانت به دلیل داشتن مقاومت زیاد، برای شکل دادن به کیک بسیار مناسب است.
خمیر فوندانت معمولا از شکر، آب، ژلاتین، کره و گلیسیرین ساخته می‌شود. گاهی اوقات برای طعم دادن به آن از لیمو و وانیل نیز استفاده می‌کنند.
بهترین نوع خمیر فوندانت با مارشمالو تهیه می‌شود. این خمیر نرم‌تر و خوشمزه‌تر از فوندانت‌های گلیسیرینی بوده و به راحتی می‌توان آن را میل کرد.

خمیر فوندانت با مارشمالو

مواد لازم برای تهیه خمیر فوندانت با مارشمالو
کره ۱/۴ پیمانه
مارشمالو ۴۵۰ گرم
آب ۱/۴ پیمانه
عصاره وانیل ۱ قاشق چای‌خوری
شکر قنادی ۵۰ گرم

طرز تهیه خمیر فوندانت با مارشمالو

۱- کره را در کاسه کوچکی بریزید.
۲- مارشمالوها را در ظرف مخصوص مایکرویو ریخته و به مدت ۳۰ ثانیه تا یک دقیقه در مایکرویو قرار دهید تا شروع به آب شدن کنند. آب و عصاره وانیل را به مارشمالو اضافه کرده و به آرامی هم بزنید تا به یک مخلوط یکدست تبدیل شود. شکر را به آرامی به خمیر اضافه کرده و هم بزنید تا یک خمیر چسبناک به دست آید.
۳- دست‌هایتان را با کره چرب کنید و خمیر چسبنده را ورز بدهید. در حین ورز دادن متوجه می‌شوید که خمیر کم کم از چسبندگی خارج و قابل انعطاف خواهد شد. خمیر را روی یک سطح تمیز که روی آن با شکر قنادی پوشانده شده، به مدت ۱۰ تا ۱۵ دقیقه به آرامی ورز بدهید.
۴- خمیر فوندانت را گرد کرده و در یک ظرف در دار پلاستیکی قرار دهید. این خمیر را به مدت یک شب در یخچال بگذارید تا استراحت کند. برای استفاده از خمیر فوندانت،‌ آن را از یخچال خارج کرده و به دمای محیط برسانید. سپس خمیر را با وردنه روی یک سطح صاف پوشیده از شکر قنادی، باز کنید.

خمیر فوندانت با ژلاتین و گلیسیرین

مواد لازم برای تهیه خمیر فوندانت با ژلاتین و گلیسیرین
آب ۴ قاشق
پودر ژلاتین ۱ قاشق غذاخوری
کره ۱۰ گرم
گلوکز مایع ۱ قاشق غذاخوری
گلیسیرین خوراکی ۱ قاشق غذاخوری
پودر قند ۳۰۰ گرم

طرز تهیه خمیر فوندانت با ژلاتین و گلیسیرین

۱- ظرفی را تا نیمه آب کرده و روی شعله گار قرار می‌دهیم تا جوش بیاید. سپس یک ظرف شیشه‌ای را روی آن قرار می‌دهیم.
۲- ۴ قاشق آب و ۱ قاشق پودر ژلاتین را در کاسه شیشه‌ای ریخته و مخلوط می‌کنیم تا ژلاتین آب شود. سپس کره،‌ ژلاتین مایع و گلیسیرین خوراکی را به آن اضافه می‌کنیم و هم می‌زنیم تا صاف و یکدست شود.
۳- ۳۰۰ گرم پودر قند را الک کرده و در ظرفی می‌ریزیم. مواد بالا را به پودر قند اضافه کرده و با دست ورز می‌دهیم. اگر چسبندگی خمیر خیلی زیاد بود می‌توانید یک یا دو قاشق پودر قند به آن اضافه کنید.
۴- خمیر را در نایلون پیچیده و ۱ ساعت استراحت دهید. سپس سطح کارتان را با پودر قند پوشانده و خمیرتان را با وردنه روی آن باز کنید. حالا می‌توانید کیک خود را با خمیر فوندانت بپوشانید.

طرز کار با خمیر فوندانت

۱- برای تزیین کیک با خمیر فوندانت ابتدا باید از استحکام کیکتان مطمئن باشید. از یک کیک اسفنجی مرغوب استفاده کنید تا در زمان تزیین، کیکتان وا نرود و آسیب نبیند.
۲- حتما سطح کیک را با خامه بپوشانید تا خمیر فوندانت روی کیک بچسبد.
۳- خمیر فوندانت را حتما به دمای محیط برسانید تا نرم شود. چون در غیر این صورت نمی‌توانید خمیرتان را با وردنه باز کنید. روی سطح کارتان را با یک قاشق از مخلوط پودر قند و آرد ذرت بپوشانید و خمیر را روی آن باز کنید. مدام خمیر را جابه‌جا کنید تا به سطح کار نچسبد.
۴- برای رنگ کردن خمیر از رنگ‌های مجاز خوراکی استفاده کنید. یک یا دو قطره رنگ روی خمیر ریخته و آن را حسابی ورز دهید تا رنگ همه قسمت‌های خمیر یکدست شود.

۱۰ نکته کلیدی برای خمیر فوندانت

۱- خمیر فوندانت در هوای آزاد به سرعت خشک می‌شود. سعی کنید سریع کار کنید تا فوندانتتان کیفیت خود را از دست ندهد.
۲- زمانی که از فوندانت استفاده نمی‌کنید (حتی برای چند دقیقه)‌ حتما روی آن را با پلاستیک بپوشانید تا از خشک شدن آن جلوگیری کنید.
۳- اگر دست‌هایتان گرم باشد، خمیر فوندانت به آنها می‌چسبد. در چنین شرایطی می‌توانید به دست‌هایتان آرد ذرت بزنید یا با آب سرد بشویید تا دمای دست‌هایتان پایین بیاید.
۴- دمای هوا روی کیفیت فوندانت تاثیر می‌گذارد. اگر هوا مرطوب باشد، فوندانت شما نرم و چسبنده خواهد شد. اما در هوای سرد، فوندانت می‌تواند مثل سنگ سفت شود. حتما فوندانت را پیش از استفاده به دمای محیط برسانید.
۵- کیکی که روی آن خمیر فوندانت کشیده شده را در یخچال قرار ندهید زیرا عرق خواهد کرد. سعی کنید کیک فوندانتی را در دمای ۲۰ درجه سانتی‌گراد نگه دارید.
۶- خمیر فوندانت را در کیسه یا ظرف بسته‌بندی قرار بدهید. بعضی از خمیرهای فوندانت آماده، شیوه‌های مخصوصی برای نگهداری دارند. حتما به دستورالعمل آنها دقت کنید.
۷- برای چسباندن قسمت‌های مختلف فوندانت از آب استفاده کنید.
۸- دقت کنید کیکتان قبل از فوندانت‌کشی به دمای اتاق رسیده باشد. تزیین کیک سرد با فوندانت باعث ترک خوردن آن می‌شود.
۹- هرگز از فوندانتی که بیش از حد خشک یا نرم است استفاده نکنید.
۱۰- برای ساخت کیک‌های تیره رنگ (مانند قرمز، سیاه، قهوه‌ای، بنفش) خمیر فوندانتتان را یک روز قبل‌تر رنگ بزنید و به آن استراحت دهید تا رنگ مطلوبی به خود بگیرد.
اگر با خواندن این مطلب هوس یک کیک فوندانت خوشمزه کرده‎اید، ما قنادی شازده کیک را به شما پیشنهاد می‌کنیم. کیک‌های فوندانت شازده کیک بسیار خوشمزه و باکیفیت بوده و در طرح‌های زیبا و اندازه‌های متنوع عرضه می‌شود.

مدیریت شازده کیک بندرانزلی